Sözümüz olan Şeffaf Belediyeciliğin gereği Kamuoyuna duyurumuzdur.‼️

Yazdır / Tarih: 2024-05-13
Sözümüz olan Şeffaf Belediyeciliğin gereği Kamuoyuna duyurumuzdur.‼️

✅Önceki dönem Belediye bünyesinde olmasına rağmen, Koçarlı halkına fayda sağlamak yerine, şahsi eş, dost, kardeş işlerinde kullanılan ve kiraya verilen Belediye şirketine 1 TL para kazandırmayan iki adet Kamyonun ekspertiz değerinde 5 firmadan alınan tekliflerin en yükseğine satışı yapılmıştır.

✅Satış bedeli ile personellerimizin önceki dönemden ödeyemedikleri maaşları ödenecektir.

✅Ama bırakılan enkazla sırtımızı yere getiremeyeceksiniz. Topuklu Efemiz Sn. Özlem Çerçioğlu’nun desteği ile; Belediyemiz gücüne güç katacak, şahsına hizmet edenlere inat, Koçarlı Halkı için hizmet etmeye devam edeceğiz.

✅Şeffaf Belediyecilik anlayışı ile her ayın 1’inde Belediyemiz gelir ve gider tablosu siz değerli vatandaşlarımızın bilgisine sunulacaktır.
Bu da bizim sözümüz olsun.