Menu
Menu

Başkan Kaplan Doğalgaz Vanasını Açtı

Yazdır / Tarih: 2022-12-02
Başkan Kaplan Doğalgaz Vanasını Açtı

Başkan Kaplan, Doğalgaz Vanasını Açtı
Koçarlı Tarihi Bir Günü Yaşıyor

Koçarlı ilçesinde yapımı tamamlanan doğalgaz arzı çalışmalarında sona gelindi. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın göreve geldiğinden bugüne kadar büyük bir hizmet atılımının yaşandığı Koçarlı yine tarihi bir günü yaşıyor. İlçeye Doğalgaz’ı verecek olan vana Başkan Kaplan tarafından açıldı.  

İlçede Doğalgaz kullanımı başlaması için firma yetkileri tarafından Doğalgaz basınç düşürme bölge istasyonu (Regülatör alanı) teslimi gerçekleştirildi.  Doğalgaz Dağıtım ve Basınç Düşürme tesislerinin ardından ilçede yapımı tamamlanan hatlara Doğalgaz verilerek ilk denemeler gerçekleştiriliyor. Birkaç gün içerisinde ise tüm hatta gaz arzı sağlanarak aboneler Doğalgaz kullanımına başlayacak. 

Koçarlı – İncirliova yolu üzerinde bulunan Doğalgaz Dağıtım ve basınç düşürme bölge istasyonu (Regülatör alanı) teslimine Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, BOTAŞ Ege İşletme Müdürü Ahmet Bayram ve Enerya Aydın İl Müdürü Osman Ersöz katıldı.

GERİ SAYIM BAŞLADI!! KOÇARLI BİR KAÇ GÜN İÇİNDE DOĞALGAZ KULLANACAK

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde hayali kurulan doğalgaz kullanımı için geri sayım başladı. İlçeye doğalgaz getirilmesi için yoğun çaba gösteren Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın bu çabaları sonuç verirken ilçede birkaç gün içerisinde doğalgazın konutlara verilmesi planlanıyor.

Yaklaşık 6 ay önce ilk kazma vurularak doğalgaz çalışması başlayan Koçarlı ilçesinde kısa zamanda büyük ilerleme sağlanarak ilçede ki çalışmalarda sona gelindiğini ifade eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Doğalgaz arzı sağlanacak olmasından dolayı abonelik işlemleri de yetkili firma tarafından resmi olarak geçtiğimiz ay başlatıldı. Uzun zamandır caddelerde, sokaklarda hummalı çalışmalar yürütülen ilçemizde ilk etapta kazı çalışmaları da tamamlanarak konutların önlerine kadar doğalgaz borular döşendi. Kutulama çalışmaları gerçekleşecek ve abonelik yaptıran vatandaşlarımız da birkaç gün içerisinde Doğalgazı kullanmaya başlayacak” dedi.

İlçemizi doğalgaza kavuşturacağız sözümüzü bugün itibariyle yerine getirmiş bulunmaktayız diyen ve Marka şehir olma yönünde ilçede yapılan her yatırımın önemli olduğunun altını çizen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Bizden önce Doğalgaz ilçemiz için bir hayaldi. Biz göreve gelmeden söz vermiştik ve gerçekleştiriyoruz.  Gerçekleşen çalışmalarda sona yaklaşılmasının ardından birkaç gün içerisinde ilçemizde Doğalgaz kullanılmaya başlanacak. Koçarlımıza hayırlı olsun. Bu önemli bir gelişme” diye konuştu.

Başkan Kaplan ayrıca, “İlçemize göstermiş oldukları desteklerden dolayı Cumhurbaşkanımıza, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımıza, Milletvekillerimize, BOTAŞ ve Enerya yetkililerimize, yetkili müteahhitlik firmamıza ve sahada çalışan personellerine teşekkür ederim. Hızlı bir şekilde sahaya girdiler ve çalışmalarda sona gelindi. Cumhuriyetimizin 100. Yılına kadar ilçemizin birçok meselesini hallederken, Doğalgazı da ilçemize getirme konusunda bir düşüncemiz vardı. Sağ olsunlar tüm birimler gerekli, gayretli ve özverili çalışmayı gösterdiler. Cumhuriyetimizin 100. Yılına girmeden ilçemiz Doğalgaza kavuşmuş olacak. Ben Koçarlı halkı adına emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Diğer Haberler