Menu
Menu

Başkan Kaplan Depremzedeler ile yemekte buluştu

Yazdır / Tarih: 2023-02-24
Başkan Kaplan Depremzedeler ile yemekte buluştu

Başkan Kaplan Depremzedeler ile yemekte buluştu


Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ilçede misafir ettikleri depremzede vatandaşlar ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Eşi Nazlı Kaplan ile birlikte Belediye restauranında İzmir Bornova’da restaurant işletmecisi Koçarlı'lı Nejat usta tarafından hazırlanan yemekte depremzedeleri yalnız bırakmayan Başkan Kaplan, her zaman depremzedelerin yanlarında olduklarını belediyenin bütün imkanlarını kendileri için seferber ettiklerini belirtti.

Yemek sonrası Koçarlı İlçe Müftüsü Kazım Ünsal tarafından depremde hayatını kaybedenler için dualar okunurken, yaralılar için ise acil şifa temennisinde bulunuldu.

Başkan Kaplan yemekte yaptığı açıklamada depremzede vatandaşlar ile her fırsatta birlikte olmaya çalıştıklarını ifade ederek, “İlçemize Adıyaman ve Hatay’dan gelen, Belediyemiz otelinde ve öğretmenevine konaklayan  depremzede vatandaşlarımızı bugün İzmir Bornova’da restaurant işletmecisi kıymetli hemşehrimiz Nejat ustamızın elleriyle hazırladığı yemekte ağırladık. Değerli ustamıza yaptıkları yardımlardan ve hazırladıkları yemeklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer Haberler