Menu
Menu

Başkan Kaplan “79 TOKİ Konutumuz İlçemize hayırlı olsun”

Yazdır / Tarih: 2022-09-14
Başkan Kaplan “79 TOKİ Konutumuz İlçemize hayırlı olsun”

Başkan Kaplan “79 TOKİ Konutumuz İlçemize hayırlı olsun”

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Yüzyılın Konut Projesi “İlk Evim” Kapsamında Koçarlı’ya ilk etapta yapılacak olan 79 Konutun ilçeye hayırlı olmasını dileyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin açıklandığını anımsatan Başkan Kaplan, yaptığı açıklamada “Gelişen Türkiye'nin Gerçek Mimarı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarıyla Yüzyılın konut projesi kapsamında Koçarlı’mıza ilk etap 79 adet sosyal konut yapılacak. Desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a ve Milletvekillerimize şahsım ve ilçem adına şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Başvuruların bugün başladığını da hatırlatan Başkan Kaplan, “Başvurular 14 Eylül-31 Ekim 2022 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr/toki-konut-is-yeri-basvurusu  internet sitesi üzerinden yani E-devlet üzerinden yapılabilecek. Başvuru şartları ve detaylı bilgiler için ise TOKİ’nin resmi internet sitesi olan www.toki.gov.tr/sosyal-konut.html adresinden öğrenilebilecektir. Yüzyılın Konut Projesine ev sahibi olmayan vatandaşlarımızın 31 Ekim tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. Güzel Koçarlı’mıza ve tüm Türkiye’mize hayırlı olsun” diye konuştu.

Diğer Haberler