Koçarlı Hizmet Binası İnşaatı Hızla İlerliyor

Arazisi belediyemizce tahsis edilen yapımı Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Koçarlı Belediyesi Hizmet Binası inşaatı hızla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız Mutlu Öztürk yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

MODERN HİZMET BİNASINA KAVUŞACAĞIZ

Baret takıp inşaat alanını gezen Başkan Öztürk çalışmalarla ilgili şöyle konuştu: 25 Aralık tarihinde Özlem Başkanımızla birlikte temelini attığımız hizmet binamızın inşaatı hızla devam ediyor. Yaklaşık iki buçuk aylık süre zarfında bu büyük inşaatın temel ve zemin çalışması tamamlandı, düğün salonu ve konferans salonunun yer aldığı birinci katın direkleri dikildi, görüldüğü gibi inşaat hızla ilerliyor. Yapım işini gerçekleştiren firma yetkililerinden bilgi aldık, çalışmalarını büyük bir hızla ve büyük bir özenle sürdürdüklerini söylediler. Çalışmalar tamamlanınca ilçemiz çağdaş görünüme sahip, teknolojik imkânlarla donatılmış ve halkımızın bütün ihtiyaçlarına cevap verebilecek modern bir belediye hizmet binasına kavuşmuş olacak” dedi.

Web Tasarım Ender Ajans