YERLİ VE MİLLİ ÇİFTÇİLERİMİZ

Aydınımız için söylenen güzel bir söz vardır’’Dağlarından yağ,ovalarından bal akan şehir’’derler.Bu sözün hakkını vermek lazım.Lakin son dönemde ülkemizde tarımsal üretim girdilerinin artması ekonomik anlamdaki belirsizlikler ve yasa koyucuların yaptıkları yasa değişiklikleri küçük çiftçimizi oldukça zor duruma sokmuştur.Elbette biz Koçarlı Belediyesi ve Koçarlı Ziraat Odası olarak bütçemiz ölçüsünde üreten köylümüze gerekli destekleri veriyoruz.Ancak ülkemizin ve ilçemizin tarımsal üretimin ve aynı zamanda ekonomimizin  temelini oluşturan aile çiftçiliği yok olma aşamasındadır.Yurtdışından alınan ithal ürünler benim çiftçimi esnafımı zor durumda bırakmaktadır.Bir atasözü vardır bilirsiniz ‘’Taşıma suyla değirmen dönmez.’’Tüketiciyi rahatlatmak adına ithal olarak alınan tüm tarımsal ürünler geçici bir çözüm yoludur ve yerel çiftçilerimizi iflasın eşiğine getirmiştir.İnşallah bu hatadan en kısa zamanda dönülerek yerli ve milli olan çiftçilerimiz desteklenir.