KOÇARLIMIZIN GENÇLERİ ZEKİ ÇEVİK AYNI ZAMANDA ŞAMPİYON

Bildiğiniz gibi Koçarlı Belediyespor Kulübümüz1.Amatör küme 4.grupta mücadele ederken 2017-2018 futbol sezonunda namağlup şampiyon olarak sezonu tamamlama başarısı gösterdi.Bu tümüyle gençlerimizin başarısı ve onların alnının teriyle kazanmış oldukları bir başarıdır.Bizim Koçarlı Belediyesi olarak gerek maddi gerekse manevi desteğimiz onlardan aldığımız azim ve heyecanın bir sonucudur.Şunu belirtmeden geçemeyeceğim  ilkeleriyle yaşayacağımız Atamızın sözleri benim için sporun da bir anlamıdır.’’Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim.’’Tüm Koçarlımız gençlerine ,koçarlı halkımıza,kulüp yöneticilerimize, antrenörlerimiz Ali AKALIN ve Şahin GEZİCİ’ye teşekkür eder süper amatör ligde başarılar dilerim.