Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan mazbatasını aldı

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde Koçarlı Belediye Başkanı seçilen Nedim Kaplan, mazbatasını alarak görevine başladı.

İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan gazetecilere yaptığı açıklamada Koçarlı’da hizmet belediyeciliğinin başladığı ifade etti.

Kaplan, "Bu güzel ilçemizde bu kutlu görevi bize layık gördükleri için ilçemizin her bir ferdine, bize destek olan bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Bize gösterilen teveccühü asla karşılıksız bırakmayacağımı, sizleri utandırmayacağımı herkesin bilmesini istiyorum. Bu dakikadan itibaren biz Koçarlı Belediye Başkanı olduk. Hizmet için bizi seçen Koçarlı’ya tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

KAPLAN GÖREVE BAŞLADI

Koçarlı Belediyesi hizmet binasına giren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Başkanlık görevini Mutlu Öztürk’ten devir aldı.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın göreve başlama törenine, eski Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, MHP Koçarlı İlçe Başkanı Mustafa Ali Memiş ve Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.