BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, göreve geldikleri ilk günden itibaren Koçarlı için el ele verdi. Başkan Öztürk: “Sayın Çerçioğlu da benim gibi ilçemizi çok önemsiyor. Koçarlı'mızın geleceği için birlikte çalışıyoruz” dedi.

“HER KONUDA UYUM İÇİNDEYİZ”

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, yaptıkları tüm çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyona ve yardımlaşmaya büyük önem verdiklerini söyleyerek “Her konuda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızdan büyük destek ve katkı görüyoruz. İlçe Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışıyoruz” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR BİZİM YANIMIZDA”

Özlem Çerçioğlu’nun da kendisi gibi Koçarlı’yı çok önemsediğine dikkat çeken Başkan Öztürk, “Sayın Çerçioğlu, Büyükşehir’in tüm imkanları ile bizim yanımızda. ASKİ, Fen İşleri, Tarımsal Hizmetler gibi tüm çalışma alanlarında ciddi destek ve katkı alıyoruz. Koçarlı’nın geleceği için Sayın Çerçioğlu ile birlikte çalışıyoruz” diye konuştu.