Başkan Öztürk ve Başkan Çerçioğlu'ndan Miting Gibi Açılış…

Kadın Dinlenme Merkezimiz halkımızın yoğun katılımıyla açıldı.

Belediye Başkanımız Mutlu Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte Kadın Dinlenme Merkezimizin açılışını yaptı. Başta kadınlarımız olmak üzere ilçemize hayırlı, uğurlu olsun.Başkan Öztürk; açılış töreninde yaptığı konuşmada "Bugün kadınlarımızın büyük bir çilesine son veriyoruz. Çünkü annelerimizin, ablalarımızın, kız kardeşlerimizin özellikle pazartesi günü pazar masrafını gördükten sonra rahat rahat oturup bekleyebilecekleri, dinlenebilecekleri bir yerleri yoktu. Bu kadınlarımız için ciddi bir ihtiyaçtı. Biz bugün bu ihtiyacı karşılamak için Kadın Dinlenme Merkezimizi açıyoruz. Burası sizlerin, kadınlarımızın üstelik sadece pazartesi günü değil her gün sizlerin.İstediğiniz şekilde sosyal etkinlik düzenleyebilirsiniz, doğum günlerinizi, toplantılarınızı, günlerinizi burada yapabilirsiniz." diye konuştu.

“AMACIMIZ KADIN İSTİHDAMINA KATKI SAĞLAMAK”

Kadınlar için Aydın’da pozitif ayrımcılık yaptığını ifade eden Özlem Çerçioğlu ise kadınların istihdama dahil edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Kadınların istihdama katılması için yaptıkları çalışmaları anlatan Çerçioğlu, “Çakırbeyli Köylü Pazarı’nda bütün tezgahları kadınlarımıza veriyoruz. Yine birçok ilçemizde kadın kooperatifleri kurduk. Yine Kadın Dinlenme Merkezi’ni hizmete açıyoruz. Başkanımız, bu merkezde kadınlara yönelik el sanatları kursu ve birçok aktivite yapacaklarını söyledi. Amacımız kadınlarımızın istihdama katkı sağlaması. Kadınlarımıza iş imkanı yaratılması. Türkiye’nin ve Aydın’ın en büyük sorunu işsizliktir. Gençlerimiz, çocuklarımız kadınlarımız işsiz. İşte bu Kadın Dinlenme Merkezi çatısı altında birçok kadınlarımıza yönelik kurslar vereceğiz” dedi.

CUMHURİYET MEYDANI MÜJDESİ

Koçarlı’nın Cumhuriyet Meydanı’nı yenileceklerini de müjdeleyen Çerçioğlu, vatandaşlardan 2019 yerel seçimlerinde kendisine ve Başkanımız Mutlu Öztürk’e destek vermelerini istedi.

BAŞKAN ÖZTÜRK VE BAŞKAN ÇERÇİOĞLU İLÇEMİZ PAZARINI GEZDİ

Belediye Başkanımız Mutlu Öztürk, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'yla birlikte ilçemiz pazarını gezdi, esnaflarımıza hayırlı işler dileyerek, yeni yılın Koçarlımıza sağlık, bereket ve mutluluk getirmesini diledi.