Basın Açıklaması

07 Ekim 2019 tarihinde Koçarlı Haber  Gazetesinde Çulhalar Mahallesi yolları ile ilgili  çıkan haberde gerçekler çarpıtılmaktadır. Dilekçenin verildiği tarih 06.11.2018 olup seçim dönemi öncesidir. Halkımızın doğru bilgilendirilmesi için aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. Belediye Başkanımız Nedim Kaplanın daha önceki açıklamalarında 2020 yılı sonuna kadar parke taşı yapılmayan mahalle kalmayacağı beyan etmiştir. Tüm Mahalle Muhtarlarımızdan, Çulhalar Mahallesi Muhtarımızın da bulunduğu Belediyemize bildirilen yer listeleri, Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’na iletilmiş olup, ihale aşamalarının tamamlanması sonrasında, mahalle muhtarlıklarımız tarafından bildirilen yerler Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve Belediyemizce yapılacaktır.