“ARAÇ KADROMUZA 18 YENİ ARAÇ KAZANDIRDIK”

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, vatandaşlara daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç kadrosuna 18 yeni araç dahil ederek güçlendirdi.

Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşerek Koçarlı Belediye sorumluluğuna giren 52 mahalleye eski araçlarla hizmet vermeye çalışan Koçarlı Belediyesi kadrosuna yeni araçlar dahil ederek Koçarlılı vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalışmalara devam ediyor.

“HİZMET SAHAMIZ ÇOK GENİŞ”

“Büyükşehir yasasıyla Koçarlı Belediyesi olarak hizmet sahamız oldukça genişledi. Bir ucu Söke’den başlayıp Milas ile Karpuzlu’ya, bir ucu Germencik'ten başlayıp Çine’ye uzanan büyük bir hizmet alanımız var. Göreve geldiğimizde araç sayımız oldukça yetersizdi. Ama biz mazeret üretmedik. Aracımız yok deyip kenara çekilmedik. Vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek için belediyemiz araç kadrosunu kepçe, kamyonet, traktör, çöp kamyonu ve binek araçlardan oluşan 18 yeni araçla güçlendirdik.”